top of page

PRESENTASJONS-VIDEO

Høsten 2018 hyret vi inn Tjomlid Media for å lage en presentasjonsvideo av firmaet vårt. Se filmen, og følg oss gjerne på vår facebook-side, hvor vi legger ut daglige oppdateringer.

OM OSS

Tonstad Taxi eies og drives av Kim Helge Tjomlid og Gunvor Navrestad. Det startet i det små en julidag i 1997 med en taxibil. Smått om sent har det utviklet seg.

 

Firmaet har tilholdssted på Tonstad i Sirdal Kommune der vi har eget garasjeanlegg med kontor og oppholdsrom i Sirdalsveien 3840.

Vi teller i dag 20 sjåfører, som utgjør ca. 8 årsverk. Bilparken vår teller18 kjøretøy som er fordelt på varebiler, taxibiler, maxitaxi, minibusser og store busser.

 

Hovedsaklig har vi basert virksomheten på taxidrift, men i de seneste år har vi utvidet virksomheten med store busser, der vi kjører rutetransport, dagsturer, langturer i inn- og utland, og i tillegg har vi vært heldig og fått være med på mye buss for tog-transport.

 

Vi er en solid gjeng som trives i lag der alle bidrar og drar lasset sammen .

 

Vi påtar oss det meste av transport både i Sirdal og nærområder. Vi har avtale med pasientreiser om syketransport, og gjennom Vest-Agder fylkeskommune kjører vi TT transport, skoleruter, rutetransport, bestillingsruter til tog osv. Rutetransport fra Tonstad til Egersund utfører vi som undertransportør til Nettbuss i oppdrag for Kolumbus. Vi utfører også en del turoppdrag, både langturer i inn- og utland, dagsturer, shuttlebuss osv.

 

Ta kontakt da vel , det kan fort lønne seg! :-)

 

Gunvor Navrestad - 48187898

Kim Helge Tjomlid - 90698490

Tonstad-Taxi-CMYK-black-horisontal.png
ttaxi gruppe 2.jpg

SJÅFØRENE: Her fra Tonstad Taxis julebord i 2019. Fremme fra venstre Torkel Netland, Arne Åsen, Kurt Knabenes, Gunvor Navrestad, Tiril Moen (på fanget) og Kåre Torfinn Skeie. Bak fra venstre Kai Johansen, Solomon Abebe Sium, Oscar Haughom, Bjørn Lindeland, Dan Stian Tjomlid, Kim Helge Tjomlid, Trine Ousdal, Ingvar Sele, Oddvar Tjomlid og René Saaler

ttax scrap 3.jpg

HISTORISK: Allerede i 1997 startet daglig leder Kim Helge Tjomlid opp Tonstad Taxi. I 40 år drev også hans farfar Adolf Tjomlid taxi på Tonstad. Her ser vi en kollasj med historisk bilder helt tilbake til Adolf Tjomlids tid. 

bottom of page